Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Bestemmingsinformatie

De Bahamas ligt ten oosten van de Amerikaanse staat Florida en bestaat uit zo'n 700 eilanden en 2000 kleine zandplaten. Van al deze eilanden zijn er maar 30 tot 40 bewoond waarvan Andros het grootste eiland is.

De Bahamas staan ook bekend om de prachtige onderwaterwereld. Er zijn hier verschillende soorten vissen te vinden en er schijnen ook haaien te zwemmen.


Een van de bekendste onderdelen van de cultuur die op de Bahamas te vinden is, is de junkanoo. Dit zijn carnavalsoptochten die groots gevierd worden. Daarnaast zijn er verschillende muziekstijlen te vinden op de eilandengroep zoals Calypso en Soca. De gerechten die op de Bahamas bereidt worden zijn vooral gebaseerd op zeevruchten en zijn over het algemeen een mengelmoes van gerechten uit Zuid-Amerikaanse staten en Engeland.


Populaire bestemmingen zijn Nassau, Grand Bahama, Eleuthera, Freeport en Pig beach.

Gold Rock Beach

Dit is een heel mooi strand op het eiland Grand Bahama. De wandeling naar het strand is al heel mooi, waarbij je door de mangrove loopt. Je kan er zelfs wasberen tegenkomen. Na de wandeling kom je op het parelwitte strand. Dit zijn de paradijselijke stranden van de "bounty" reclames.

Nassau Snorkel Bahamas Adventure

Tijdens deze 5 uur durende excursie krijg je uitleg over het snorkelen en word je per boot naar de mooiste plekken gebracht, waar je van dichtbij tropische vissen en koraal kunt bewonderen. Voor de echte waaghalzen is het ook mogelijk om te snorkelen terwijl de haaien onder je door zwemmen. Geweldig!

Weersverwachting
Nassau
Weeronline.nl - Meer weer in Nassauweeronline.nl Altijd jouw weer
Pig Beach
Cat Island
Strand Bahama's
Haven
Nassau
Blue Lagoon Island
Haven Terminal

Interesse in een reis naar Amerika en/of Canada?

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan

Wij zijn te bereiken per mail info@ustravel.nl of telefoon +31 (0)24 677 87 50

Volg ons ook op Facebook, Instagram en YouTube

 

  

 UStravel nieuwsbrief

  

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen en nieuwtjes voor Amerika en Canada reizen

  

Inschrijven UStravel nieuwsbrief