Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Lufthansa informatie

Lufthansa is de grootste luchtvaartmaatschappij van Duitsland. Het is een zeer betrouwbare maatschappij met aanvliegbestemmingen over de hele wereld. De maatschappij heeft 3 hoofdluchthavens, München, Frankfurt en Düsseldorf. Er zijn dagelijkse vluchten naar Amsterdam en Brussel. De maatschappij beschikt over een moderne vloot vliegtuigen, waaronder de splinternieuwe airbus A380. De vloot bestaat uit maar liefst meer dan 284 vliegtuigen die bestemmingen aandoen in: Europa, Noord Amerika, Zuid Amerika, Afrika, Midden Oosten en Azië. 

 

Intercontinentale vluchten; keuze uit vier reisklassen

De meeste intercontinentale toestellen zijn voorzien van First- Business- Premium Economy- en Economy class. De door Skytrax met 5 sterren bekroonde First Class van Lufthansa biedt de ultieme reiservaring. De nieuwe Business Class is uitgerust met stoelen die niet alleen meer persoonlijke ruimte bieden, maar ook volledig horizontaal gaan voor een goede nachtrust.  

Economy Class

De Economy Class stoelen hebben 81 cm beenruimte en kunnen 15 cm achterover klappen. Lufthansa werkt aan het installeren van persoonlijke videoschermen in iedere stoel aangezien niet alle Economy Class stoelen daar nu over beschikken. 

 

Premium Economy; geheel nieuwe manier van reizen

De nieuwe Premium Economy Class biedt tot 50 procent meer ruimte vergeleken met de Economy Class. Passagiers in Premium Economy worden verwelkomd aan boord met een drankje en een amenity kit. Passagiers kunnen hun maaltijd kiezen vanaf een menu welke vervolgens op porseleinen servies wordt geserveerd. Ook kunnen passagiers in Premium Economy twee koffers á 23kg inchecken. De nieuwe Premium Economy wordt geleidelijk aan geïntroduceerd en intussen zijn de meeste toestellen al voorzien van Premium Economy. 


 

Aan boord

Afhankelijk van de klasse waarin je vliegt, is er een maximum gewicht aan bagage dat u mee mag nemen. In de Economy Class is dat 23 kilo, in de Business Class is dat 2 x 32 kilo en in de First Class is dat zelfs 3 x 32 kilo. Reizigers die vaker met Lufthansa vliegen mogen in de Economy Class 2 x 23 kilo meenemen. Handbagage mag maximaal 7 kilo wegen.

Het eten en entertainment aan boord is uitstekend. First Class en Business Class maaltijden worden bereid door Michelinster winnende koks. De menu’s worden met zorg voor je samengesteld. Je kunt deze menu’s uitprinten en thuis zelf uitproberen. De Economy Class biedt goede maaltijden aan op de intercontinentale vluchten, alsmede een warme snack voor de landing. Met speciale diëten of religie wordt rekening gehouden, mits je dit tijdig van tevoren aangeeft. 

Frequent Flyer Program

Lufthansa's Frequent Flyer Program heet Miles & More. Dit programma wordt ook gebruikt door andere Europese maatschappijen. Dit programma kent 4 verschillende soorten leden, van laag naar hoog: Miles & More Member, Frequent Traveller, Senator en Hon Circle Member. Alle klassen brengen bepaalde voordelen met zich mee.

 

  

 UStravel nieuwsbrief

  

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen en nieuwtjes voor Amerika en Canada reizen

  

Inschrijven UStravel nieuwsbrief