Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Icelandair informatie

Icelandair is de nationale luchtvaartmaatschappij van IJsland. Met hun jarenlange ervaring in de luchtvaart kun je genieten van een comfortabele reis naar Amerika of Canada. Vanaf Amsterdam vlieg je naar onder andere Anchorage, Boston, Denver, Minneapolis, New York, Orlando, Portland, Seattle of Washington D.C. in Amerika. In Canada vliegt Icelandair naar Edmonton, Toronto en Vancouver. Vanaf Amsterdam vlieg je naar Reyjavik en vanuit Reyjavik gaat je reis verder naar je bestemming in Amerika of Canada.

Alle toestellen van Icelandair zijn voorzien van nieuwe comfortabele stoelen met een eigen entertainment systeem en een ruim aanbod aan films, muziek en meer.

 

Economy Class
In de Economy Class heb je 81 cm beenruimte en kun je je uitstekend vermaken met het in-flight entertainmentsysteem. Dekens en kussens liggen op elke stoel op Noord Amerikaanse routes. Je kunt gratis frisdrank, koffie en thee bestellen. Tegen betaling zijn alcoholische dranken, lichte snacks, maaltijden en hoofdtelefoons verkrijgbaar. 

 

Saga Class

In de Saga Class heb je meer beenruimte en kun je ook gebruik maken van het in-flight entertainmentsysteem. Je mag twee stuks handbagage meenemen en twee stuks bagage tot 32 kg inchecken. Je mag gebruik maken van priority boarding en priority check-in. Voordat je vlucht vertrekt kun je nog even ontspannen in de lounge.

 

Stopover in IJsland
Overweeg ook een stopover van 1-, 2- of 3 nachten in het prachtige IJsland. Bezoek de Blue Lagoon, rijd de Golden Circle en ga op zoek naar het Noorderlicht! Neem contact met ons op voor meer informatie over stopovers!

 

NIEUW: de Icelandair App voor IOS en Android

Icelandair heeft een App ontwikkeld waar je al je komende en gemaakte reizen kunt bewaren. Ook kun je je Saga Club en Saga Points inzien, inchecken en vluchtstatus bekijken. Heb je een vlucht met Icelandair geboekt? Download de app dan hier.

  

 UStravel nieuwsbrief

  

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen en nieuwtjes voor Amerika en Canada reizen

  

Inschrijven UStravel nieuwsbrief