Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Delta Airlines informatie
Met een vloot van ongeveer 800 vliegtuigen is Delta Airlines de grootste luchtvaartmaatschappij ter wereld. Vanuit Amsterdam vlieg je naar vele luchthavens in Amerika. Vlieg met Delta Airlines bijvoorbeeld naar Los Angeles, San Francisco, Miami, Orlando, New York, Atlanta, Memphis en Salt Lake City. 

Zowel op de grond als aan boord is de service van Delta Airlines optimaal. Je kunt kiezen tussen drie verschillende klassen. Zo kun je vliegen in Economy Class, Business Elite en First Class. 

Economy Class

In de Economy Class worden je diverse maaltijden en drankjes aangeboden. Tevens heb je een eigen entertainmentsysteem met ruim 1000 uur aan films, muziek, spelletjes en talencursussen. 
Delta Airlines geeft je daarnaast de mogelijkheid om een Economy Comfort stoel te reserveren. Hier heb je extra beenruimte. 

Business Class

In de Business Class heb je beschikking over een ligstoel met verschillende standen en een eigen entertainmentsysteem met privacy scherm. Daarnaast worden uitstekend samengestelde maaltijden en drankjes gereserveerd. 
Ook in de First Class word je van alle gemakken voorzien. Daarnaast kun je snel inchecken en door de bagagecontrole. Tevens mag je als eerste aan boord gaan. 

  

 UStravel nieuwsbrief

  

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen en nieuwtjes voor Amerika en Canada reizen

  

Inschrijven UStravel nieuwsbrief