Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Delta Airlines informatieMet een vloot van ongeveer 800 vliegtuigen is Delta Airlines de grootste luchtvaartmaatschappij ter wereld. Vanuit Amsterdam vliegt u naar vele luchthavens in Amerika. Vlieg met Delta Airlines bijvoorbeeld naar Los Angeles, San Francisco, Miami, Orlando, New York, Atlanta, Memphis en Salt Lake City. 

Zowel op de grond als aan boord is de service van Delta Airlines optimaal. Delta Airlines beschikt over drie verschillende klassen. Zo kunt u vliegen in Economy Class, Business Elite en First Class. 

In de Economy Class worden u diverse maaltijden en drankjes aangeboden. Tevens heeft uw eigen entertainmentsysteem met ruim 1000 uur aan films, muziek, spelletjes en talencursussen. 
Delta Airlines geeft u daarnaast de mogelijkheid om een Economy Comfort stoel te reserveren. Hier hebt u extra beenruimte. 

In de Business Class heeft u beschikking over een ligstoel met verschillende standen en een eigen entertainmentsysteem met privacy scherm. Daarnaast worden uitstekend samengestelde maaltijden en drankjes gereserveerd. 
Ook in de First Class wordt u van alle gemakken voorzien. Daarnaast kunt hier snel inchecken en door de bagage controle. Tevens mag u als eerste aan boord gaan. 

  

 UStravel nieuwsbrief

  

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen en nieuwtjes voor Amerika en Canada reizen

  

Inschrijven UStravel nieuwsbrief