Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
British Airways informatie
De trots van Engeland en tevens een van de grootste luchtvaartmaatschappijen ter wereld. De vloot van British Airways is enorm. Deze bestaat maar liefst uit 256 toestellen, bestaande uit Airbus en Boeing en dan laten we de bestellingen van de Dreamliner en de Airbus A380 nog buiten beschouwing. 

De reikwijdte van British Airways is enorm. Deze luchtvaartmaatschappij vliegt aan op alle bewoonde werelddelen. De bestemmingen van British Airways in Noord-Amerika zijn onder andere Boston, Chicago, Las Vegas, Los Angeles, New York en San Francisco (totaal zo'n 29 bestemmingen in de USA).
 

Economy Class

De Economy Class is weliswaar de minst luxueuze klasse van British Airways, de Economy Class is echter behoorlijk hoogstaand. De stoelen zijn zeer comfortabel en er is een groot aanbod in snacks en drankjes. Met een keuze uit meer dan 100 films en series en 50 soorten muziek (aan boord van intercontinentale vluchten) hoeft je je geen moment te vervelen. Wil je liever lezen? Audio boeken zijn er ook!

In Economy Class mag je een koffer van 23 kilo inchecken en mits passagiers het zelf kunnen tillen, mag maar liefst 23 kilo handbagage meegenomen worden aan boord, mits het aan de afmetingen voldoet (25 x 45 x 56 cm). 

Premium Class

De Premium Class is vrijwel gelijk aan de Economy Class, maar in de Premium Class biedt British Airways je meer beenruimte aan. Tevens heb je ook iets meer privacy.

 

 

Stoelreserveringen zijn mogelijk tegen betaling, of gratis tijdens de check-in. Vraag ons naar de mogelijkheden!

  

 UStravel nieuwsbrief

  

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen en nieuwtjes voor Amerika en Canada reizen

  

Inschrijven UStravel nieuwsbrief