Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
British Airways informatie 

De trots van Engeland en tevens een van de grootste luchtvaartmaatschappijen ter wereld. De vloot van British Airways is enorm. Deze bestaat maar liefst uit 256 toestellen, bestaande uit Airbus en Boeing en dan laten we de bestellingen van de Dreamliner en de Airbus A380 nog buiten beschouwing. 


De reikwijdte van British Airways is enorm. Deze luchtvaartmaatschappij vliegt aan op alle bewoonde werelddelen. De bestemmingen van British Airways in Noord-Amerika zijn onder andere Boston, Chicago, Las Vegas, Los Angeles, New York en San Francisco (totaal 29 bestemmingen in de USA).
 

Economy Class

De Economy Class is weliswaar de minst luxueuze klasse van British Airways, de Economy Class is echter behoorlijk hoogstaand. Zeer comfortabele stoelen met een genereus aanbod in snacks en drankjes. Uw keus in vermaak reikt tot een keuze van 100 films en series en 50 soorten muziek (aan boord van intercontinentale vluchten). Wilt u liever lezen? Audio boeken zijn er ook.

In Economy Class mag u een koffer van 23 kilo inchecken en mits passagiers het zelf kunnen tillen, mag maar liefst 23 kilo handbagage meegenomen worden aan boord, mits het aan de afmetingen voldoet (25 x 45 x 56 cm). 

Premium Class

De Premium Class is vrijwel gelijk aan de Economy Class, maar in de Premium Class biedt British Airways haar passagiers meer beenruimte aan. Tevens heeft u ook iets meer privacy. 

 

  

 UStravel nieuwsbrief

  

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen en nieuwtjes voor Amerika en Canada reizen

  

Inschrijven UStravel nieuwsbrief