Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
villa-op-locatie-florida
Villa op locatie

Kies je liever zelf voor de locatie waar je wilt verblijven, kan dit vooraf voor je gereserveerd worden. Wij hebben de meest populaire locaties alvast voor je geselecteerd.

Locatie overzicht
  

 
Privézwembad Aantal
Slaapkamers
Golfbaan  Clubhuis 
 Calabay Parc    
 
 
 3/4/5    
 Calabay Parc at Tower Lakes    
 
 
 4/5    
 Glenbrook    
 
 
 4/5/6/7    
 Orange Tree    
 
 
 3/4/5    
 Southern Dunes     
 
 
 3/4/5/6  
 
 Tuscan Ridge    
 
 
 4/5    
 Westhaven    
 
 
 4/5    
 Westridge  
   
 
 3/4  
 

Bekijk op kaart
Belangrijke informatie
Zwembaden

De privé zwembaden zijn over het algemeen niet verwarmd. Tegen betaling is dit echter in sommige gevallen wel nodig. Dit kan bij boeking, of ter plaatse worden geregeld. De kosten hiervan zijn ongeveer €23 per dag. Houdt je er rekening mee dat een zwembad 1-2 dagen nodig heeft om op temperatuur te komen. Over het algemeen is zwembadverwarming tussen mei en oktober niet nodig.

Linnengoed

Linnengoed, lakens, slopen, thee- en handdoeken worden ter plaatse verstrekt. De hoeveelheid is ruim voldoende. Indien je meer linnengoed wenst dien je dit met de plaatselijke agent te bespreken. Strandlakens worden niet vertrekt, neem deze dus zelf mee.

Airconditioning

Alle accommodaties hebben een airconditioning. De temperatuur wordt vaak centraal geregeld en is dus niet zelf te wijzigen.

Waarborg

Er zal een waarborgsom worden geheven bij het ophalen van de huissleutels van jouw vakantiehuis. De hoogte van de waarborgsom kan varieren van USD200-500 per huurperiode. Eventuele schade aan het vakantiehuis, de inrichting en/of uitrusting, extra schoonmaakkosten, onbetaalde telefoonrekeningen, overmatig wassen van linnengoed (meer dan 3 wasmachineladingen), zullen ter plekke na afloop van het verblijf op deze waarborg worden ingehouden. De waarborgsom wordt ingehouden op jouw creditcard.

Schoonmaakkosten

De villa’s worden schoon opgeleverd. Gedurende het verblijf dien je zelf de accommodatie in orde te houden. Denk bij het verlaten van de accommodatie echter met name aan de volgende gasten, ook zij treffen het graag schoon aan.

Tuinen

De ‘tuinen’ rondom de villa’s die in ons programma vermeld worden, zijn wel anders dan wij gewend zijn, vaak geen privé-eigendom. Deze tuinen zijn vaak gemeenschappelijke gronden, waar geen privé-aanspraak op gemaakt kan worden. Je kunt uiteraard wel van deze, vaak parkachtige tuinen gebruik maken.
Reisleiding

UStravel.nl heeft geen eigen hostess ter plaatse. Bij jouw reisbescheiden ontvang je het adres en telefoonnummer van onze lokale agent. Indien er zich problemen voordoen of vragen zijn, kun je hen altijd bellen of langsgaan tijdens openingstijden van het "reception centre" ter plaatse.

Maximum aantal personen

Indien het maximum aantal personen overschreden wordt zonder voorafgaande toestemming van de eigenaar of zijn agent, hebben deze het recht te eisen dat het aantal personen boven het maximum het huis onmiddellijk dienen te verlaten. Wijzigingen in het aantal personen in een groep zoals op het reserveringsformulier vermeld, dienen direct aan Nova Vakantiereizen of haar vertegenwoordigers vermeld te worden. Bij boekingen van 5 nachten of minder worden er schoonmaakkosten in rekening gebracht.

Internet in de villa

Tegenwoordig is in de meeste villa’s een internet verbinding aanwezig. Dit kan een LAN-kabel zijn, een Wifi verbinding, of beide. Indien je verzekerd wilt zijn van een villa met internet wordt hiervoor een toeslag berekend van €25 per week. Er wordt in dit geval altijd geprobeerd om een villa met WiFi verbinding voor je te boeken. Uitzondering hierop zijn de villa's op adres, hierbij staat het specifiek vermeld.

Game-room & Jacuzzi

De meeste Gold-villa’s zijn voorzien van een game-room en/of jacuzzi. Houdt er wel rekening mee dat wanneer je geen zwembadverwarming heeft, de jacuzzi ook niet verwarmd is. Voor de zwembadverwarming worden kosten berekend. Indien je een villa met game-room en/of jacuzzi wenst, dient dit altijd bij boeking aangevraagd te worden.
                               

  

 UStravel nieuwsbrief

  

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen en nieuwtjes voor Amerika en Canada reizen

  

Inschrijven UStravel nieuwsbrief