Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl    
Villa's in Florida
Luxe villa's, townhomes en condos in Florida? Naast ons aanbod aan hotels in Florida hebben wij tevens een groot aanbod in deze speciale accommodaties. Luxe huizen op mooie stekjes in Florida en een zeer gastvrij team staat ter plaatse gereed om u een onvergetelijk verblijf te bezorgen.
Staat de accommodatie die u zoekt er niet tussen? Laat het ons gerust weten, wellicht kunnen wij dit alsnog aanbieden. Vraag hiervoor een vrijblijvende offerte aan. 
Villa op categorie
Al onze villa's liggen op prima locaties op niet meer dan 20 minuten rij-afstand van Walt Disney World. De villa's kunnen qua indeling en inrichting onderling verschillen, maar hebben allemaal minimaal 3 slaapkamers. Ter plaatse krijgt u te horen op welk park en in welke villa u zult verblijven. 

Ga naar villa op categorie

Villa op een resort
Op zoek naar wat meer luxe? Dan is wellicht een villa op een resort iets voor u. Deze villa’s zijn over het algemeen wat luxer, en alle resorts beschikken –naast de privézwembaden bij de villa’s- allemaal over een gemeenschappelijk zwembad en een clubhuis met vele activiteiten. De resorts liggen dichtbij Walt Disney World.

Ga naar villa op een resort

Villa op locatie
Kiest u liever zelf voor de locatie waar u wilt verblijven, kan dit vooraf voor u gereserveerd worden. Wij hebben de meest populaire locaties alvast voor u geselecteerd. 
Ga naar villa op locatie