nl-NLnl-BE
  |  

California Rail Pass

Coast StarlightDe Golden State van California biedt een hoop diverse reismogelijkheden. Van San Diego tot San Francisco, van Lake Tahoe tot Los Angeles. Dit is de voornaamste reden dat Amtrak nu de mogelijkheid biedt om reizigers de mogelijkheid vrij te reizen en alles te ontdekken aan de hand van California Rail Pass. Neem de trein naar de woestijn van zuidoost California of ontdek de geweldige kuststrook aan het westen en bosrijke berggebieden in het noordoosten. De California Rail Pass biedt passagiers de mogelijkheid om 7 dagen te reizen door California binnen een tijdsbestek van 21 dagen en dat voor een geweldig tarief. $159 voor volwassenen en $79.50 voor kinderen in de leeftijd 2 – 15.


California treinen die meedoen aan de Rail Pass
• Capitol Corridor, San Joaquin en Pacific Surfliner. 
• De meeste busverbindingen tussen de bovengenoemde treinroutes, uitgevoerd door Thruway busservice. (Ook de verbindingen naar Reno en Las Vegas in Nevada)
• Coast Starlight tussen Los Angeles en Dunsmuir, California

De California Rail Pass is niet geldig op de Sunset Limited, de Southwest Chief, de California Zephyr en de Texas Eagle.
Op de Coast Starlight, reis naar of van stations buiten California geldt een apart tarief, berekend vanaf Dunsmuir naar de bestemming buiten California.


Low Cost
• Voor volwassenen: $159
• Voor kinderen 2 – 15: $79.50, tot 2 kinderen mogen meereizen met een vol tarief betalende volwassene.


California mapDetails
• De California Rail Pass is geldig voor reizen op iedere 7 dagen naar keuze, gedurende een 21 daagse periode. 
• Reizen op een bepaald deel van een dag geldt als gebruik van 1 dag.
• Reizen is beperkt tot maximaal 4 enkele reizen binnen een gegeven segment.
• De Pass is niet verhandelbaar en dient gebruikt te worden binnen een jaar na aankoop.


Reserveringen en tickets vereist
Naast het bezitten van de California Rail Pass dient u reserveringen te maken voor alle treinen waarmee u wenst te reizen. Maak alstublieft uw reserveringen ver van tevoren om volgeboekte situaties te voorkomen.

U dient tevens tickets te regelen voor alle reizen die u gaat maken met Amtrak. Uw California Rail Pass is geen geldig vervoersbewijs zonder een corresponderende ticket. Een ticket is vereist voor elk segment dat u reist en dient in uw bezit te zijn voordat u aan boord gaat van de trein. Wees tevens in het bezet van geldige legitimatie en houd het bij de hand voor controle.


Comfortabel reizen
Een California Rail Pass houder heeft recht op een Economy Class stoel. Het is tevens mogelijk om te upgraden naar Business Class of een slaapcabine tegen een accommodatie tarief. 


De California Rail Pass kan niet gecombineerd worden met andere aanbiedingen, kortingen en promoties tenzij duidelijk aangegeven onder de voorwaarden van andere aanbiedingen, kortingen en promoties. Andere regels en voorwaarden kunnen tevens van kracht zijn. Neem alstublieft contact op met Amtrak voor verdere details. De California Rail Pass is onderhevig aan (prijs)wijzigingen zonder melding. Pas bij een definitieve reservering betaalt u het huidige tarief. 

  

 UStravel nieuwsbrief

  

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen en nieuwtjes voor Amerika en Canada reizen

  

Inschrijven UStravel nieuwsbrief

    

+31 (0)24 677 87 50

info@ustravel.nl  

 

Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl