Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     

Amerika reizen op maat duur? 

Nee hoor! U bepaalt namelijk zelf hoe duur u het wilt maken. UStravel maakt veelal reizen op maat. Door onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis over Amerika weten wij als geen ander de perfecte route voor u samen te stellen tegen de juiste prijs. Wij vinden het belangrijk dat de reis aan uw verwachtingen zal voldoen. Daarom nemen wij uw wensen graag met u door en bespreken we samen met u de beste mogelijkheden.

Doordat UStravel de beschikking heeft over voordelige vluchttarieven van alle airlines, goede afspraken heeft voor hotelovernachtingen en werkt met de beste agenten van Amerika kunnen wij, als Amerika specialist, uw reis naar Amerika op maat voordelig samenstellen. 

Amerika voorbeeldreizen

Op onze website vindt u diverse voorbeeldreizen. Deze voorbeeldreizen kunt u desgewenst door ons laten aanpassen. Wilt u totaal wat anders? Ook dat kan! Wanneer u uw wensen aan ons doorgeeft werken wij de ideale route voor u uit in een vrijblijvende offerte. 

Doe op onze website inspiratie op voor onder andere:
Autorondreizen
amerika-autorondreizen
  Tijdens een autorondreis door Amerika ziet u veel! UStravel stelt een autorondreis geheel op maat voor u samen. We zoeken de beste vluchten en hotels voor u uit en zorgen dat u reist in een comfortabele auto.
 

Ga naar Amerika autorondreizen

 
Camperreizen
amerika-camperreizen   Tijdens uw Amerika rondreis niet verblijven in hotels maar in uw eigen camper die van alle gemakken is voorzien? Ook dan kunt u bij UStravel terecht! Met een camper heeft u alle vrijheid. Ideaal!
 

Ga naar camperreizen

 
Groepsreizen
amerika-groepsreizen   Op reis naar Amerika met een grote familie of vriendengroep? Schoolreis, op reis met uw club of zakelijke groepsreis? UStravel heeft de nodige ervaring met het organiseren van deze groepsreizen. Geef ons uw wensen door en UStravel zorgt voor de rest.
 

Ga naar groepsreizen

 
Strandvakanties
villa-florida   Amerika is ook perfect voor het maken van een verre strandvakantie. Wat dacht u van lekker luieren aan de stranden van Florida? Verblijf hier o.a. in mooie villa’s, townhomes en condos. De prijzen van deze accommodaties zijn bij UStravel erg voordelig.
 

Ga naar villa strandvakanties

 
Citytrips
citytrip-newyork   Citytrip naar New York of Las Vegas? Geen probleem! UStravel kan elke reis naar Amerika voor u boeken.

U kunt op onze website ook zelf direct een citytrip naar de USA boeken door zelf vlucht en hotel te combineren tot één pakket. Boek hier zelf uw citytrip >>
 

Informatie citytrip New York

 
Treinreizen
amerika-treinreizen   Ontspannen reizen per trein en ondertussen van de meest prachtige uitzichten genieten. Ook treinreizen in de USA zijn te boeken bij UStravel.
 

Ga naar treinreizen USA

 
Unieke accommodaties
 
ranch-reizen   UStravel heeft de beschikking over het boeken van duizenden accommodaties. Dan hebben we het niet alleen over hotels en appartementen maar dan hebben we het ook over het verblijf op een ranch en zelfs over het overnachten in een oude brouwerij!
 

Reizen met verblijf op een ranch

 
Vluchten
amerika-vluchten   Wilt u alleen een vlucht naar Amerika boeken? Ook dat kan. Wanneer u een vlucht boekt in combinatie met een overnachtingen en/of autohuur dan kunnen bij u speciale touroperator tarieven aanbieden, extra voordelig dus!
 

Boek uw vlucht direct online

 
Hotels
amerika-hotel-boeken   Wilt u alleen hotel in Amerika reserveren? UStravel werkt met de beste agenten uit Amerika en heeft daarom de mogelijkheid om voor u hotels te zoeken en boeken uit een zeer uitgebreid aanbod.
 

Boek uw hotel direct online

 
Autohuur
amerika-autohuur   UStravel werkt met betrouwbare en kwalitatieve autoverhuurbedrijven. Dus ook voor het huren van een auto in Amerika ziet u bij UStravel goed!
 

Ga naar autohuur