Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Ga snel naar: Cruise America  -  Apollo Motorhomes  -  Road Bear  -  El Monte  -  Star RV  -  Best Time RV  -  Jucy Rentals  -  Britz

Cruise America
Cruise America is de grootste aanbieder van camperhuur in Amerika en Canada. Met 136 verhuurlocaties in Amerika, Canada en Alaska heb je een ruime keus van waar je jouw camperreis naar Amerika of Canada kunt beginnen. De vloot van Cruise America bestaat uit 4 type campers, namelijk de C19 Compact, de C25 Standard, de C30 Large en de T17 Truck camper.

 Aantal campertypes: 4
 Aantal locaties in Amerika: 23
 Aantal locaties in Canada: 5
 Maximale leeftijd campers: 7 jaar
 Waardering: Bronze


Ga naar informatiepagina Cruise America
Apollo Motorhomes
Apollo Motorhomes is een grote aanbieder van camperhuur in west Amerika en bestaat al vanaf 1985. Over de hele wereld beschikt Apollo over 3500 campervans, motorhomes, 4WD's en auto's. In Amerika heeft Apollo motorhomes verhuurlocaties in Denver, Las Vegas, Los Angeles, San Fransisco, New York en Orlando waar je jouw camper of motorhome kunt ophalen en inleveren voor jouw campervakantie naar Amerika. 

 Aantal campertypes: 6
 Aantal locaties in Amerika: 6
 Maximale leeftijd campers: 2 jaar
 Waardering: Gold

 
Ga naar informatiepagina Apollo
Star RV
Star RV biedt campers aan in Amerika, Australië en Nieuw-Zeeland. In Amerika kun je de camper ophalen in Los Angeles, Las Vegas, San Francisco en Denver. Je hebt de keuze uit de Taurus, Tucana, Cygnus of Perseus. De campers van Star RV zijn luxueus en hebben het nieuwste design. In een camper van Star RV kun je genieten van het nieuwste in design, technologie en betrouwbaarheid.  

 Aantal campertypes: 4
 Aantal locaties in Amerika: 4
 Maximale leeftijd campers: 2 jaar
 Waardering: Platinum


   
  Ga naar informatiepagina Star RV
Road Bear
Road Bear RV is een bekende aanbieder van camperhuur in Amerika. Ze staat bekend om hun uitstekende kwaliteit en service. Ze bieden gratis transfers van- en naar de verhuurlocaties en het is mogelijk om een Wifi Hotspot te huren tijdens jouw trip. Road Bear RV heeft voor jouw camperreis naar Amerika verhuurlocaties in Los Angeles, San Francisco, Las Vegas, Denver, New York City, Seattle en Orlando. Nieuw in 2018 is dat campers ook kunnen worden ingeleverd in Dallas. 

 Aantal campertypes: 5
 Aantal locaties in Amerika: 7
 Maximale leeftijd campers: 2 jaar
 Waardering: Platinum

 
Ga naar informatiepagina Road Bear RV
El Monte
Voor jouw camperreis naar Amerika of Canada heb je bij El Monte de keus uit campers uit de Standard vloot en de Economy vloot.  El Monte verzorgd op bijna alle bestemmingen transfers van- en naar hun verhuurlocaties. Daarnaast biedt El Monte de zogenaamde 'Campground Resort Pass' waarmee je tijdens je verblijf onbeperkt kunt verblijven op campings van RVontheGo.com.

 Aantal campertypes: 8
 Aantal locaties in Amerika: 14
 Aantal locaties in Canada: 1
 Maximale leeftijd campers Standaard vloot: 2 jaar
 Maximale leeftijd campers Economy vloot: 4 jaar
 Waardering: Silver


 
Ga naar informatiepagina El Monte RV
Best Time RV

Met Best Time RV (voorheen Moturis) kun je jouw camperreis starten vanaf Los Angeles, Las Vegas of San Francisco. Best Time RV heeft vier campertypes, namelijk de B-21, de E-23, de D-22 en de nieuwe T-19 (combinatie van een Jeep en een trailer!). Voor ieder wat wils! 


 Aantal campertypes: 5
 Aantal locaties in Amerika: 3
 Maximale leeftijd campers: 2 jaar
 Waardering: Gold


   
  Ga naar informatiepagina Best Time RV
Jucy Rentals
Deze jonge en frisse campermaatschappij is opgericht in 2001 door de broers Tim en Dan Aple. Na succes in Nieuw-Zeeland en Australië zijn de groen-gekleurde campers nu ook te huur in de USA. Het zijn vooral kleine campers welke dus vooral ideaal voor de 'rugzak-toeristen'. Je hebt de flexibiliteit van een auto, maar wel alle mogelijkheden van een camper. Je kunt hierdoor gemakkelijk een combinatie maken van campings en hotels, voor wanneer je wat luxer wilt slapen. 

 Aantal campertypes: 1
 Aantal locaties in Amerika: 3
 Maximale leeftijd campers: 5 jaar
 Waardering: Silver

 
Ga naar informatiepagina Jucy Rentals
Britz
Britz is een kleinere verhuurder in de USA en heeft één campertype, welke maximaal 2 jaar oud is. Dit type is zeer geschikt voor gezinnen en andere kleine groepen. Britz heeft in Amerika 7 verhuurlocaties vanwaar je jouw camperrondreis kunt starten. Deze verhuurder beschikt over aantrekkelijke tarieven en heeft tevens goede One-way prijzen.

 

 Aantal campertypes: 1
 Aantal locaties in Amerika: 7
 Maximale leeftijd campers: 2 jaar
 Waardering: Silver


Ga naar informatiepagina Britz

Of start uw Amerika camperreis in Canada

Jouw Amerika camperreis kun je ook heel goed laten starten in Canada. Er zijn diverse huurstations langs de Amerikaanse grens. Denk onder andere aan Toronto en Vancouver. Gezien de gunstige Canadese dollarkoers op dit moment, is het zeker de moeite waard om te overwegen. 

Kijk voor alle mogelijkheden in Canada op de camper overzicht kaart.