Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Anders dan anders

Het Vrijheidsbeeld in New York, de Golden Gate Bridge in San Francisco, de immense Grand Canyon en het uiterst populaire Miami. UStravel.nl is van mening dat ook dit plaatsen zijn welke je zeker dient te bezoeken tijdens jouw Amerika rondreis, maar voor diegene die graag van de gebaande paden afgaan willen wij je hier kennis laten maken met een aantal bijzondere plaatsen in Amerika en Canada. 

Overnachten in de Canadese wildernis
Echt even helemaal ondergedompeld worden in prachtige natuur van West-Canada? Reserveer bij UStravel.nl dan een verblijf in de Knight Inlet Lodge in Black Creek, British Columbia. Deze lodge ligt in een prachtig natuurgebied waar vele kliffen, watervallen en gletsjers te vinden zijn. Vooral voor het spotten van wild is deze plek een must! In deze omgeving leven vele grizzly beren, orka's, walvissen, bruinvissen, dolfijnen, zalm, zeehonden en zeeleeuwen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!
   

Meer informatie en reizen naar West-Canada

Hollywood per paard
Wanneer je in Los Angeles bent, is een bezoek aan het 'Hollywood sign' natuurlijk iets wat niet overgeslagen mag worden. Je kunt uiteraard kiezen om er op eigen gelegenheid naartoe te gaan of een standaard tour te boeken, maar UStravel.nl heeft een leuk alternatief hiervoor! Wat dacht je van een tour naar het 'Hollywood sign' per paard! Dat is even wat anders dan anders. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden van deze tour. 
   

Meer informatie en reizen naar Los Angeles

Tarpon Springs
Tarpon Springs ligt in de staat Florida en zal je doen wanen in een Grieks stadje. Een Grieks stadje? Ja dat klopt!  Een klein stukje geschiedenis. In de wateren van Tarpon Springs zijn vele natuurlijke sponzen te vinden. In vroegere tijden trok dit Griekse duikers aan om hier naar sponzen te duiken.  Met de jaren is hier een Griekse gemeenschap ontstaan waardoor het Tarpon Springs van nu er erg Grieks uitziet! Naast genieten van heerlijke Griekse gerechten kun je hier ook zelf naar sponzen duiken. op zoek gaan naar dolfijnen en het Tarpon Springs aquarium bezoeken. 

Geniet hier van een 'Griekse vakantie' in Amerika!
   

Reizen naar Tarpon Springs

Ventura
Niet naar Santa Monica, maar wel naar het strand in Californië? Breng dan een bezoek aan Ventura! Ventura heeft een mooi strand en een prachtige pier waar je heerlijk kunt uitwaaien. In het gezellige kleine stadje kun je genieten van de artistieke cultuur die hier heerst. Maar vertel het geheim van Ventura niet verder hoor! Deze kustplaats is namelijk nog niet ontdekt door het massatoerisme, dus ssssst….

Ontdek zelf het best bewaarde 'strandgeheim' van Californië!
   

Reizen naar Californië

Zwemmen met dolfijnen in de Discovery Cove
Hoewel je op meerdere plaatsen in de wereld met dolfijnen kunt zwemmen blijft dit een unieke ervaring en toch wel anders dan anders. In de Discovery Cove in Orlando heb je de mogelijkheid om deze ervaring zelf mee te maken. Je kunt kiezen uit twee verschillende pakketten. Bij het eerste pakket ga je zwemmen met de dolfijnen en krijg je toegang tot SeaWorld Orlando, Busch Gardens Tampa en Aquatica Orlando. Bij het tweede pakket krijgt je alleen toegang tot de parken. Voor beide pakketten geldt dat ontbijt, lunch, gebruik van snorkelbenodigdheden, wet suits, gebruik van handdoeken, kluisjes en vervoer naar de parken inbegrepen zijn.
   

Meer informatie

Columbia icefield
Het Columbia icefield is een onwaarschijnlijk groot ijsveld in de Canadese Rockies en ligt gedeeltelijk in het Banff National Park en gedeeltelijk in het Jasper National Park. Aan het Columbia icefield grenzen acht grote gletsjers, waaronder de Athabasca gletjser. Om dit prachtige gebied te ontdekken kun je het beste de Icefields parkway rijden om zo de meest fantastische uitzichten te ontdekken.
Op het ijsveld zelf kun je een tour maken met een grote bus welke met gemak over het ijs en door de sneeuw rijdt. Ook wandelingen onder begeleiding zijn mogelijk. 

Een onvergetelijke ervaring!
   

Reizen naar het Columbia Icefield

Stranden in New York
Als we ‘New York’ zeggen, dan zeggen velen het Vrijheidsbeeld, Central Park en het Empire State Building. Maar wist je dat er in New York ook stranden zijn? Stranden? Ja en hele leuke ook! Als je deze andere kant van New York wilt leren kennen, breng dan eens een bezoek aan Jamaica Bay of Rockaway Beach. Je kunt hier natuurlijk in de zomer van de zon genieten, maar ook kajakken, surfen en fietsen langs het strand. Vooral Rockayway Beach is een ‘must-visit’ wanneer je van surfen houdt. De stranden zijn vanuit Manhattan perfect bereikbaar. Je kunt er naartoe per openbaar vervoer, maar ook op de fiets en met de auto.
   

Meer informatie en reizen naar New York

Unieke accommodatie
Ooit een brouwerij, nu een boutique hotel! Wanneer je naar Milwaukee reist, boek dan zeker een verblijf in het Brewhouse Inn & Suites bij UStravel. Ruim 150 jaar geleden werd er hier een brouwerij gevestigd. 
Anno 2014 is deze brouwerij een prachtig hotel. Delen van de brouwerij zijn behouden gebleven waardoor je kunt genieten van een unieke ervaring tijdens jouw verblijf in Amerika!
   

Vraag een offerte aan

  

 UStravel nieuwsbrief

  

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen en nieuwtjes voor Amerika en Canada reizen

  

Inschrijven UStravel nieuwsbrief