Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     

Welkom op het UStraveler blog, ons Amerika Reisblog!Op deze blog vindt u leuke weetjes over Amerika, onze eigen reisverhalen maar ook goede Amerika reistips die prima van pas zullen komen tijdens uw USA vakantie. Heeft u zelf een goede Amerika reistip of een leuke vakantie ervaring, dan nodigen wij u graag uit om te reageren op onze blogs. Wilt u graag meer weten over een bepaald onderwerp wat betreft Amerika of Canada reizen? Laat het ons gerust weten! Wij gaan uw vraag middels het UStraveler blog beantwoorden!


By admin on 8-8-2014 07:53
Heey mensen dit is mijn laatste blog.Ik ben 3 dagen geleden in Legoland geweest. Dat was erg leuk. Er waren hele steden nagebouwd zoals New York Washington en Parijs. Dat was heel vet. En er was ook heel veel Star Wars. Ik heb daar ook Lego gekocht. De dag daarna zijn we doorgereden naar Fort Myers Beach. Toen zijn we over de Sunshine skywalk Bridge Florida gegaan dat is een driehoekige brug tussen st. Petersburg en Bradenton.

By admin on 3-8-2014 13:31
Heey daar ben ik weer hoor. Zoals ik in mijn laatste blog vertelde zitten we nu in de villa in Clermont. We zijn hier nu al een paar nachten. Robbert en ik hebben hier al veel gezwommen. We zijn ook naar Medieval Times gegaan dat is een dinnershow die zo gemaakt is dat hij lijkt alsof je in de middeleeuwen zit. Dat was erg leuk. 
By admin on 31-7-2014 15:27
In Washington werd Wessel gevraagd om een bericht te plaatsen op de website van
DC Cool Kids. Een website met Washington tips van kinderen. Zijn bericht is nu online!
By admin on 31-7-2014 09:03
Hoi! Zoals ik de vorige keer vertelde waren we in Savannah.
We waren er nou nog een nacht. We zijn naar het strand gegaan op Tybee Island.
De rest hebben we niet zoveel gedaan. De volgende dag zijn we doorgereden naar
St. Augustine. Daar hebben we gelogeerd in het Best Western. 
By admin on 27-7-2014 16:49
Heey, daar ben ik weer! Zoals ik in mijn laatste blog vertelde, was ik in de Smoky Mountains. Het is hier heel erg mooi en we zaten heel hoog. We zagen ’s avonds allemaal vuurvliegjes. Eerst hadden we een klein beekje voor ons huisje, maar het had ’s nachts heel hard geregend en toen werd het een soort wilde rivier. De volgende dag was het droog en toen zijn we gaan zwemmen.
By admin on 24-7-2014 10:20
Maandag was ik bij het Spy museum in Washington ik vond het heel cool. Het Spy museum is helemaal in het thema van spionnen. Er was heel veel Bond, James Bond.
s’ Middags hebben we een Trolley Tour gemaakt dat was heel erg warm en cool. We zijn helemaal door Washington gereden, we zijn over een hele mooie brug gereden en we zagen mooie kerken en grappige huisjes. Dat was in Georgetown, daar hebben we ook gegeten. 

By admin on 21-7-2014 14:46
Ik ben eergisteren op de intrepid geweest. Dat is een vliegdekschip in de New Yorkse
haven.Daar zijn we in een oude gevechts onderzeeër dat omgebouwd is tot museum
geweest. Dat was heel erg cool en interessant.
By admin on 19-7-2014 14:57
Daar ben ik weer! Ik moet jullie vandaag heel veel vertellen over wat ik
meegemaakt heb. Gisteren zijn we eerst naar Times Square geweest
en Toys’R Us bezocht; 3 VERDIEPINGEN!!
Er zit een enorm reuzenrad in en het gekke is; ik heb maar 1 ding gekocht!
By admin on 18-7-2014 14:38
Heey, daar ben ik weer hoor!
Sorry, gisteren lukte het niet om een blog te maken door de tijdsverschillen en in het vliegtuig kon ik niet werken. Gisteren zijn we aangekomen, we hebben in totaal 9 uur gevlogen. Eerst van Düsseldorf naar Berlijn en toen naar New York. Toen ik aankwam was ik heel moe.
By admin on 14-7-2014 20:24
Wessel wil zichzelf even voorstellen. Hij is 10 jaar oud en zijn ouders werken bij UStravel. Aanstaande donderdag gaan ze met hun gezin 3 weken op vakantie in Amerika en Wessel gaat zijn belevingen delen.

Onlangs toegevoegd
The New York Highlights in just a couple of days
A morning in New York
A morning in New York
A morning in New York
Rijden met een camper in de USA
Rijden met een camper in de USA
Rijden met een camper in de USA
Rijden met een camper in de USA

  

 UStravel nieuwsbrief

  

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen en nieuwtjes voor Amerika en Canada reizen

  

Inschrijven UStravel nieuwsbrief