Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     

Welkom op het UStraveler blog, ons Amerika Reisblog!Op deze blog vindt u leuke weetjes over Amerika, onze eigen reisverhalen maar ook goede Amerika reistips die prima van pas zullen komen tijdens uw USA vakantie. Heeft u zelf een goede Amerika reistip of een leuke vakantie ervaring, dan nodigen wij u graag uit om te reageren op onze blogs. Wilt u graag meer weten over een bepaald onderwerp wat betreft Amerika of Canada reizen? Laat het ons gerust weten! Wij gaan uw vraag middels het UStraveler blog beantwoorden!


Het plannen van een Amerika reis is vakwerk

jul 21

Written by:
21-7-2015 10:41  RssIcon

Een idee voor een reis naar Amerika ontstaat vaak vanuit beelden van TV/internet/social media en enthousiaste verhalen van anderen. Daarna visualiseer je jezelf met je partner of gezin, in deze nieuwe eigen virtuele toekomst. Je loopt over Times Square in New York, je voelt je een echte cowboy op de Wildcatter ranch in Texas of je fietst met je mountainbike over de Golden Gate Bridge in San Francisco. Tientallen beelden en toekomstige belevenissen schieten zo voorbij, waarbij al een stuk vakantie voorpret ontstaat. 


Hoe ga je boeken?

Volgende vraag is dan gelijk, hoe ga ik dit beleven, hoe moet ik dit organiseren? Ga ik naar een reisbureau, struin ik internet af - er zijn daar inmiddels een oneindig aantal mogelijkheden - of ga ik naar een echte specialist? Waar ga ik overnachten, hotels of juist een camper? Hoe ga ik reizen, met een huurauto, per camper of met de trein? En mijn vliegreis; waar ga ik heenvliegen met welke maatschappij? Zo zijn er vele vragen die indien goed ingevuld, ertoe leiden dat de vakantie ook echt memorabel gaat worden.  


Vakwerk

Het organiseren van vakanties is een vak. Ik zeg dit uiteraard vanuit mijn belang, maar vooral ook vanuit mijn overtuiging. Juist de technische- en vakkennis van reizen zorgt ervoor dat een reis goed georganiseerd kan worden. Belangrijk is dat hetgeen u voor ogen hebt ook gerealiseerd wordt. Dit wordt vaak door reizigers onderschat. We zeggen wel eens; we hebben naast 14 miljoen bondscoaches van het Nederlands Elftal inmiddels ook een zelfde aantal reisorganisatoren in Nederland. Maar het samenstellen van een mooie reis is echt wat anders als lukraak wat vluchten en hotels boeken.


Via UStravel maak je de reis die je verwacht

Daarom vragen wij door voordat wij een

offerte

maken. We zoeken naar de juiste balans tussen budget en verwachting. Wij zijn als UStravel wars van populistische uitgangspunten. Het gaat ons om hotels, villa’s, vluchten, autohuur enz. te zoeken die bij onze klant passen, waardoor je de reis kunt maken die je ook verwacht te gaan doen.  

 

 

Belangrijk en misschien wel één van de grootste misvattingen: Een door ons

samengestelde reis

is nooit duurder als diezelfde door je zelf samengestelde reis. Vaak ben je zelfs voordeliger uit, waarbij wij wel zorgen voor de juiste balans.  Wij staan ook garant voor de reserveringen en de uitvoering van de reis, inclusief

ANVR

- en

SGR

-dekking. 

 

Allemaal extra zekerheden die geen extra kosten met zich meebrengen, maar het totaalpakket zorgt er juist voor dat een door UStravel samengestelde reis, volledig ontzorgt en je echt kan gaan beginnen met het creëren van je eigen unieke vakantiebelevenis. 

 

Bekijk ook onze video; hoe werken wij bij UStravel?

 


Your name:
Comment:
Add Comment   Annuleren 
Onlangs toegevoegd
The New York Highlights in just a couple of days
A morning in New York
A morning in New York
A morning in New York
Rijden met een camper in de USA
Rijden met een camper in de USA
Rijden met een camper in de USA
Rijden met een camper in de USA

  

 UStravel nieuwsbrief

  

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen en nieuwtjes voor Amerika en Canada reizen

  

Inschrijven UStravel nieuwsbrief