Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     

Welkom op het UStraveler blog, ons Amerika Reisblog!Op deze blog vindt u leuke weetjes over Amerika, onze eigen reisverhalen maar ook goede Amerika reistips die prima van pas zullen komen tijdens uw USA vakantie. Heeft u zelf een goede Amerika reistip of een leuke vakantie ervaring, dan nodigen wij u graag uit om te reageren op onze blogs. Wilt u graag meer weten over een bepaald onderwerp wat betreft Amerika of Canada reizen? Laat het ons gerust weten! Wij gaan uw vraag middels het UStraveler blog beantwoorden!


De prijs...

mrt 2

Written by:
2-3-2015 15:04  RssIcon

Voor veel vakantiegangers is de prijs van een reis bijna altijd beslissend in het koopproces. Wij krijgen dan ook vaak aanvragen waarbij gevraagd wordt naar een scherpe prijs. Als we dan een offerte hebben uitgebracht, zien we dat klanten dit vaak vergelijken met andere offertes of zelf via verschillende websites zelf hun reis proberen samen te stellen. Dit blijft in mijn optiek een bijzonder fenomeen.

Wij zien onszelf als een vakspecialist met een duidelijke visie: een reis aanbieden die voldoet aan de wensen van de klant tegen een faire prijs. De keuzes die wij maken in onze offertes voor bepaalde hotels, vluchten, routes of autotypes, zijn altijd op basis van de klantwensen of ze zijn  van belang voor optimaal vakantieplezier. Denk aan; goede vluchtschema’s, een auto met alle nodige verzekeringen, een hotel met een ontbijt erbij. Wij komen nogal eens tegen dat klanten toch alleen op basis van de prijs tot andere keuzes komen. Er zit vaak een groot verschil in de perceptie tussen wat de reis van te voren mag kosten en wat er werkelijk wordt uitgegeven tijdens de reis om toch het maximale vakantieplezier de verkrijgen. Achteraf zie je dan de creditcards nog maanden lang doorroken. Vaak is dit met een goede, vakkundige voorbereiding te voorkomen of in ieder geval al veel eerder inzichtelijk. 

Ik denk dat het belangrijk is dat u met uw vakantiebudget en planning niet alleen naar de kosten vooraf kijkt, maar vooral ook naar de kosten te plaatse. Indien wij bijvoorbeeld een hotel met ontbijt aanbieden, scheelt u dat gemiddeld ter plaatse $ 10,00 per persoon per dag. Hier kijken wij naar, net zoals bijvoorbeeld de parkeerkosten bij de hotels en de resort fees, de kosten die u bij sommige hotels ter plaatse moet betalen voor gebruik van de handdoeken bij het zwembad, het fitnesscentrum enzovoort. Zo zijn er veel meer zaken waar wij juist naar kijken om uw vakantie-uitgaven binnen uw budget te houden. 
Dit mag u ook van ons verwachten. 

Klik hier voor het aanvragen van een maatwerk offerte voor uw Amerika of Canada reis >>

Tags:
Categories:

Your name:
Gravatar Preview
Your email:
(Optional) Email used only to show Gravatar.
Your website:
Title:
Comment:
Add Comment   Annuleren 
Onlangs toegevoegd
The New York Highlights in just a couple of days
A morning in New York
A morning in New York
A morning in New York
Rijden met een camper in de USA
Rijden met een camper in de USA
Rijden met een camper in de USA
Rijden met een camper in de USA

Bijzondere plekken in San Diego die je niet mag missen

Minimaliseren

Bijzondere plekken in San Diego die je niet mag missen

Minimaliseren
You must be logged in and have permission to create or edit a blog.

  

 UStravel nieuwsbrief

  

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen en nieuwtjes voor Amerika en Canada reizen

  

Inschrijven UStravel nieuwsbrief