Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     

Welkom op het UStraveler blog, ons Amerika Reisblog!Op deze blog vindt u leuke weetjes over Amerika, onze eigen reisverhalen maar ook goede Amerika reistips die prima van pas zullen komen tijdens uw USA vakantie. Heeft u zelf een goede Amerika reistip of een leuke vakantie ervaring, dan nodigen wij u graag uit om te reageren op onze blogs. Wilt u graag meer weten over een bepaald onderwerp wat betreft Amerika of Canada reizen? Laat het ons gerust weten! Wij gaan uw vraag middels het UStraveler blog beantwoorden!


Camper of huurauto?

feb 27

Written by:
27-2-2015 15:13  RssIcon

Voor veel vakantiegangers die naar Amerika gaan is één van de eerste keuzes waar ze voor staan; “Gaan we met een camper of met een huurauto rondreizen?” Vooral in het westen, waar er nogal wat natuurgebieden zijn en de afstanden aanmerkelijk meer zijn als in Florida of New Engeland, speelt dit een rol. Ons wordt hierin vaak om advies gevraagd. 

Belangrijke over- en afwegingen hierin zijn eventueel verschil in kosten, flexibiliteit en vakantiebeleving. 
Om te beginnen de kosten. Camperhuur inclusief campinggelden en het dure brandstofverbruik is niet echt goedkoper dan wanneer u met een gemiddelde huurauto reist en in standaard hotels overnacht. Het kan wat verschil gaan maken als u een camper huurt voor 6 personen en, indien u met een auto reist, meerdere hotelkamers nodig heeft. 
De flexibiliteit met het reizen met een camper is wat beperkter dan bij een huurauto. Campers kunnen in de grote steden moeilijker uit de voeten. Als u eenmaal op een camping geïnstalleerd staat kunt u niet meer zo weg. Met een huurauto bent u hierin zeker flexibeler. 
En dan hebben we de vakantiebeleving, eigenlijk datgene wat als u terugkomt van vakantie altijd zal bijblijven. Rijden met een camper is speciaal. Het geeft een Amerika beleving, het appelleert aan een stuk herkenning voor de meeste mensen van het ultieme Amerika gevoel. Z’n grote 10 meter lange bak met alles erop en eraan, luxe van binnen en stoer van buiten. Grote campingplaatsen bij de campings en ‘s avonds bij uw eigen kampvuur zitten. Het gevoel van vrijheid. Ja, dat is iets wat veel vakantiegangers die met een camper in de USA hebben gereden ervaren. Rondreizen met een huurauto geeft weer een heel andere beleving. Alles goed kunnen zien en overal dichtbij kunnen komen. Amerika is een land van auto’s waarbij de gemiddelde Amerikaan zelfs bij de buurman nog met de auto op bezoek gaat. Verschillende types hotels bezoeken, een mooie lodge in Yosemite of het Bellagio in Las Vegas. Het geeft weer een heel andere sfeer en is een andere manier van vakantievieren. 

Het is belangrijk dat u bij uw afwegingen vooral hiernaar kijkt. Vraagt u zich vooral af; “Welke beleving heb ik erbij, wat zoek ik voor mijn vakantie en wat lijkt me leuk.” De invulling en de organisatie regelen wij graag en goed voor u. 

Klik hier voor camperreizen in Amerika en Canada >>
Klik hier voor autorondreizen in Amerika >>
Klik hier voor autorondreizen in Canada >>

Tags:
Categories: Vervoer

Your name:
Gravatar Preview
Your email:
(Optional) Email used only to show Gravatar.
Your website:
Title:
Comment:
Add Comment   Annuleren 
Onlangs toegevoegd
The New York Highlights in just a couple of days
A morning in New York
A morning in New York
A morning in New York
Rijden met een camper in de USA
Rijden met een camper in de USA
Rijden met een camper in de USA
Rijden met een camper in de USA

Bijzondere plekken in San Diego die je niet mag missen

Minimaliseren

Bijzondere plekken in San Diego die je niet mag missen

Minimaliseren
You must be logged in and have permission to create or edit a blog.

  

 UStravel nieuwsbrief

  

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen en nieuwtjes voor Amerika en Canada reizen

  

Inschrijven UStravel nieuwsbrief