Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     

Welkom op het UStraveler blog, ons Amerika Reisblog!Op deze blog vindt u leuke weetjes over Amerika, onze eigen reisverhalen maar ook goede Amerika reistips die prima van pas zullen komen tijdens uw USA vakantie. Heeft u zelf een goede Amerika reistip of een leuke vakantie ervaring, dan nodigen wij u graag uit om te reageren op onze blogs. Wilt u graag meer weten over een bepaald onderwerp wat betreft Amerika of Canada reizen? Laat het ons gerust weten! Wij gaan uw vraag middels het UStraveler blog beantwoorden!


Doe de Golden Gate per mountainbike

feb 4

Written by:
4-2-2015 10:37  RssIcon

Een van de meest tot de verbeelding sprekende plaatjes van de USA is de Golden Gate Bridge. Stoer gelegen bij San Francisco, met twee hoge pilaren, majestueus uitstekend boven de heuvels en soeverein de baai van San Francisco overziend. Ook ik ben altijd weer onder de indruk van dit bouwwerk. Ga je er echter met de auto overheen dan duurt dit minder als een minuut en gezien de drukte kun je eigenlijk niet veel zien. Zeker een aanrader is het om de Golden Gate per mountainbike te doen. Je huurt dan je bike in Fischermanswarf. Daarna fiets je langs de kust, waarbij een aanrader zeker een bezoek aan het Golden Gate State Park is, de bakermat van de flowerpower tijd uit de jaren zestig. Daarna fiets je naar de Golden Gate en ga je de brug op. Er zijn een aantal rustplekken waar je een prachtig uitzicht hebt over de baai.

Ook zijn er diverse markerings- en informatiepunten waarbij je extra informatie over de brug kunt lezen. Aan de ander kant van de Golden Gate vervolg je de route richting Saulsolito. Dit van oudsher kunstenaarsplaatsje heeft nog steeds zeer veel artistieke plekken met musea en veel galerieën. Ook de haven met de vele terrasjes is zeker de moete van een bezoek waard. Voor de terugreis heeft u twee mogelijkheden. Of u fiets dezelfde route terug en geniet nogmaals van het prachtige uitzicht op de Golden Gate Bridge of u neemt de boot over de baai die u weer van Saulsolito, langs Alcatraz naar San Francisco Fishermanswerf brengt. Wat mij betreft echt een aanrader voor uw bezoek aan San Francisco.

Klik hier voor meer informatie over San Francisco >>

Tags:
Categories: Steden

Your name:
Gravatar Preview
Your email:
(Optional) Email used only to show Gravatar.
Your website:
Title:
Comment:
Add Comment   Annuleren 
Onlangs toegevoegd
The New York Highlights in just a couple of days
A morning in New York
A morning in New York
A morning in New York
Rijden met een camper in de USA
Rijden met een camper in de USA
Rijden met een camper in de USA
Rijden met een camper in de USA

Bijzondere plekken in San Diego die je niet mag missen

Minimaliseren

Bijzondere plekken in San Diego die je niet mag missen

Minimaliseren
You must be logged in and have permission to create or edit a blog.

  

 UStravel nieuwsbrief

  

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen en nieuwtjes voor Amerika en Canada reizen

  

Inschrijven UStravel nieuwsbrief