Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     

Welkom op het UStraveler blog, ons Amerika Reisblog!Op deze blog vindt u leuke weetjes over Amerika, onze eigen reisverhalen maar ook goede Amerika reistips die prima van pas zullen komen tijdens uw USA vakantie. Heeft u zelf een goede Amerika reistip of een leuke vakantie ervaring, dan nodigen wij u graag uit om te reageren op onze blogs. Wilt u graag meer weten over een bepaald onderwerp wat betreft Amerika of Canada reizen? Laat het ons gerust weten! Wij gaan uw vraag middels het UStraveler blog beantwoorden!


Ontbijten in Amerika

jan 16

Written by:
16-1-2015 16:19  RssIcon

Goodmorning Sir, how are you doing today, a coffee for you this morning? Zo begint vaak voor veel Amerika-vakantiegangers de dag. Met een grote bak iets te slappe koffie, wat bagels en creamcheese. 
In Nederland zijn we veelal gewend om bij onze hotelboeking gelijk ontbijt erbij te krijgen. In Amerika ligt dat anders. Veel hotels en motels bieden overnachtingen aan op basis van logies. Vaak zijn er wel aparte restaurants, bijv. Denny’s, die ook een ontbijt aanbieden in het hotel aanwezig, maar dit moet apart betaald worden. Vaak is dit uitgebreid, erg lekker, maar niet goedkoop…. 

Inmiddels zijn er wel meer hotelketens die een beperkt, zogenaamd, continental breakfast gratis aanbieden.  Dit bestaat dan meestal uit bagels, wafels, creamcheese, koffie, thee en meestal scrambled eggs. Een van de ketens die dat doet zijn de Best Western Plus hotels. Als UStravel kijken we ook bij het samenstellen van onze offertes hiernaar. Een hotel wat misschien iets duurder leek kan wanneer het een continental breakfast inclusief is toch zeer interessant zijn. 

Indien uw ontbijt niet inclusief is dan probeer eens één van de vele kleine fastfood ontbijt restaurants. De gemiddelde Amerikaan neemt hier ook vaak zijn ontbijt. Gemiddeld genomen bent u hier tussen de 7,5 en 10 dollar, inclusief tax kwijt. En ook leuk dat u wat meer mee krijgt van de “local” Amerikaan. Vooral bij de grote steden, bijvoorbeeld Washington en New York, is hierin een ruime keuze.  

Klik hier voor onze Amerika reizen >>


Tags:
Categories:

Your name:
Gravatar Preview
Your email:
(Optional) Email used only to show Gravatar.
Your website:
Title:
Comment:
Add Comment   Annuleren 
Onlangs toegevoegd
The New York Highlights in just a couple of days
A morning in New York
A morning in New York
A morning in New York
Rijden met een camper in de USA
Rijden met een camper in de USA
Rijden met een camper in de USA
Rijden met een camper in de USA

Bijzondere plekken in San Diego die je niet mag missen

Minimaliseren

Bijzondere plekken in San Diego die je niet mag missen

Minimaliseren
You must be logged in and have permission to create or edit a blog.

  

 UStravel nieuwsbrief

  

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen en nieuwtjes voor Amerika en Canada reizen

  

Inschrijven UStravel nieuwsbrief