Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     

Welkom op het UStraveler blog, ons Amerika Reisblog!Op deze blog vindt u leuke weetjes over Amerika, onze eigen reisverhalen maar ook goede Amerika reistips die prima van pas zullen komen tijdens uw USA vakantie. Heeft u zelf een goede Amerika reistip of een leuke vakantie ervaring, dan nodigen wij u graag uit om te reageren op onze blogs. Wilt u graag meer weten over een bepaald onderwerp wat betreft Amerika of Canada reizen? Laat het ons gerust weten! Wij gaan uw vraag middels het UStraveler blog beantwoorden!


The New York Highlights in just a couple of days

apr 26

Written by:
26-4-2018 14:23  RssIcon

New York; ik ben net terug uit deze wereldstad en wat was het groot, mooi en leuk. Maar eerlijk is eerlijk om alles te kunnen zien in New York heb je gewoon een paar weken nodig in plaats van een paar dagen. Ben jij ook maar een paar dagen in New York en wil je graag veel zien en doen, dan heb ik de volgende tips voor je.


Hop on hop off bus tour

New York is groot en dan bedoel ik niet groot maar echt ‘HEEEEL’ groot. Je kunt best wat stukken lopen en dat raad ik je ook zeker aan want op die manier zie je gewoon het meest. Maar je kunt niet alles lopen. De metro is daarom een prima optie. Het enige nadeel hiervan is, is dat je constant onder de grond bent en je dus niks ziet van de stad, op hele bijzondere mensen na in de metro dan 😉. 


Wij kozen tijdens onze reis in New York voor een Hop on Hop off bus tour. Hierdoor zie je een hele hoop van de stad in een korte tijd en je kunt uitstappen bij de highlights die je graag wilt bezoeken. Een bus tour is heerlijk in de zomer dan kun je lekker boven in de bus zitten terwijl je warm wordt gehouden door de zonnestralen. Wij deden dit echter in de winter, nog steeds een prima optie. Maar zorg dan dat je je echt lekker warm aankleed of anders lekker binnen gaat zitten. Want de hele dag rondlopen als een ijsklontje wil je echt niet en geloof me ‘I have been there’.


Metro Card

Als je niet of slechts één dag kiest voor een Hop on Hop off Bus dan raad ik je aan een Metro card aan te schaffen. Wij hebben dit niet gedaan maar het kopen van losse tickets loopt echt ontzettend op. Een enkeltje kost 3 dollar wat natuurlijk best goedkoop is maar als je minimaal 3 of 4 keer per dag de metro neemt dan loopt dit erg op. Achteraf hadden wij ook zeker een metro kaart moeten aanschaffen. Dit scheelt namelijk een hoop geld en zorgt er voor dat je makkelijker de metro pakt. Je hebt verschillende soorten metro kaarten maar in het geval van een city trip van minimaal 3 of 4 dagen dan raad ik de ‘7-day unlimited pass’ aan voor 32 dollar. De naam zegt het al hiermee kun je 7 dagen onbeperkt met de metro reizen en dit heb je er na 11 ritjes al uit. Dit lijkt veel maar heen en terug naar Manhattan vanaf je hotel is al 2 ritjes. Wij zelf pakten zeker zo’n 5 keer op een dag de metro, ook voor de wat kortere stukken.


New York City pass

Omdat dit mijn eerste keer in New York was wilde ik graag ook de highlights zien. We wilden sowieso naar Top of the Rock (Rockefeller), Empire State Building, 9/11 museum en een boottocht naar het Vrijheidsbeeld. Al deze dingen – en meer – kun je doen met de City Pass. Het grote voordeel van een City Pass is dat je minder betaald als je al 3 activiteiten doet. Daarnaast hoef je niet altijd (soms wel) in de rij te staan voor een kaartje. Zeker op drukke dagen is dit heel erg fijn. Ook vond ik het fijn dat je de City Pass van te voren al betaald en je niet voor onvoorziene kosten komt te staan. Eerlijk is eerlijk, als ik de City Pass niet had dan is er een grote kans dat ik sommige van deze activiteiten ter plekke toch niet had uitgevoerd. Puur omdat losse kaartjes gewoon best prijzig zijn. 

Al deze tips zorgen ervoor dat je optimaal kunt genieten van New York zonder je ergens druk over te hoeven maken. Ter plekke heb je dus alle tijd om te genieten van de stad en al het moois in je op te nemen. New York is prachtig en met deze tips lukt het je zeker om heel veel van de stad te zien!

Foto's zien? Kijk dan hier >>


Macy 

26 april 2018


Tags:
Categories: Steden

Your name:
Gravatar Preview
Your email:
(Optional) Email used only to show Gravatar.
Your website:
Title:
Comment:
Add Comment   Annuleren 
Onlangs toegevoegd
The New York Highlights in just a couple of days
A morning in New York
A morning in New York
A morning in New York
Rijden met een camper in de USA
Rijden met een camper in de USA
Rijden met een camper in de USA
Rijden met een camper in de USA

  

 UStravel nieuwsbrief

  

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen en nieuwtjes voor Amerika en Canada reizen

  

Inschrijven UStravel nieuwsbrief