Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     

Welkom op het UStraveler blog, ons Amerika Reisblog!Op deze blog vindt u leuke weetjes over Amerika, onze eigen reisverhalen maar ook goede Amerika reistips die prima van pas zullen komen tijdens uw USA vakantie. Heeft u zelf een goede Amerika reistip of een leuke vakantie ervaring, dan nodigen wij u graag uit om te reageren op onze blogs. Wilt u graag meer weten over een bepaald onderwerp wat betreft Amerika of Canada reizen? Laat het ons gerust weten! Wij gaan uw vraag middels het UStraveler blog beantwoorden!


A morning in New York

apr 12

Written by:
12-4-2017 07:51  RssIcon

....“Goodmorning honey, how are you today?".... Voordat je kunt antwoorden, gaat de serveerster eigenlijk al weer verder. ...."How do you want your breakfast today?"…. 

.......Dit is echt. We zijn eindelijk in Amerika. Na een dag die wel 100 uur leek te duren, van huis naar Schiphol, inchecken en met onze nationale trots de lange vlucht naar Amerika ondergaan, de klok terugzetten, het gedoe bij customs met al die vragen, de shuttlebus naar het hotel in Downtown Manhattan, enzovoort, enzovoort.  En ook nog even wezen kijken bij Times Square, de grote billboards zijn toch nog groter als je er echt onderstaat dan dat ze op TV lijken. Begint nu dan eindelijk echt onze vakantie in Amerika? Reizen naar plaatsen waar je nog nooit bent geweest. In één flits vliegt dit allemaal door mijn hoofd.

….“Just a moment, I didn't see the menu yet"….
…."I will be back soon, coffee and orange juice, sir?"….

Even op de menukaart kijken, ik heb wel trek.  Er staan zoveel op. Ik word weer afgeleid door alle plannen voor vandaag. Wat gaan we vandaag doen; we hebben de Hop on Hop Off tour geboekt en gaan New York verkennen.  Chinatown en Ellis Island hebben mijn voorkeur. Echt het gevoel in New York te zijn en te staan waar zoveel miljoen Europeanen eind 19e eeuw aan land gekomen zijn in hun zoektocht naar een nieuwe toekomst. En dan lopen vanaf Battery Park richting Chinatown. Misschien ook nog naar de Brooklyn Bridge. New York is een stad om echt ook stukken lopend te verkennen. 

….“Are you ready to order now sir?"….
….”Yes I would like to order The Great American Slam. Three scrambled eggs with cheddar cheese, two bacon strips and two sausages please, plus hash browns and choice of bread”…

.
….” wheat, whole weat or rye bread sir”….

Nu moet ik even snel denken. De serveerster praat ook zo snel met een leuk accent maar helemaal helder is het mij niet. Ik kies maar voor een zeker optie. ….”Toast is oké for me”….


….”I’ll be right back with you sir”….

Even afwachten wat ik zo ga krijgen, maar ik zie de serveerster af en aan lopen met grote borden dus dan belooft veel goeds. Even verder met mijn reisgenoten de plannen van vandaag bespreken. 
Ik kan dit allemaal wel zo snel bedenken maar New York heeft op bijna alle bezoekers een magische aantrekkingskracht en iedereen doet waarschijnlijk net zoals ik, het bedenken van alle leuke dingen die je in ieder geval weet en vandaag wilt doen. 

Wow, daar komt onze serveerster al weer. Grote borden, ik rammel inmiddels van de honger, de jetlag hongerklop noem ik het maar. 


….”You want some extra coffee and orange juice sir?”…
…”Yes, thanks, and some extra toast please”….

Als u in New York bent geweest zult u deze start zeker herkennen. Heerlijk om zo de vakantie te beginnen.Tags:
Categories: Steden

Your name:
Gravatar Preview
Your email:
(Optional) Email used only to show Gravatar.
Your website:
Title:
Comment:
Add Comment   Annuleren 
Onlangs toegevoegd
The New York Highlights in just a couple of days
A morning in New York
A morning in New York
A morning in New York
Rijden met een camper in de USA
Rijden met een camper in de USA
Rijden met een camper in de USA
Rijden met een camper in de USA

  

 UStravel nieuwsbrief

  

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen en nieuwtjes voor Amerika en Canada reizen

  

Inschrijven UStravel nieuwsbrief