Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl    

Welkom op het UStraveler blog, ons Amerika Reisblog!Op deze blog vindt u leuke weetjes over Amerika, onze eigen reisverhalen maar ook goede Amerika reistips die prima van pas zullen komen tijdens uw USA vakantie. Heeft u zelf een goede Amerika reistip of een leuke vakantie ervaring, dan nodigen wij u graag uit om te reageren op onze blogs. Wilt u graag meer weten over een bepaald onderwerp wat betreft Amerika of Canada reizen? Laat het ons gerust weten! Wij gaan uw vraag middels het UStraveler blog beantwoorden!


By admin on 12-4-2017 07:51

....“Goodmorning honey, how are you today?".... Voordat je kunt antwoorden, gaat de serveerster eigenlijk al weer verder. ...."How do you want your breakfast today?"….

.......Dit is echt. We zijn eindelijk in Amerika. Na een dag die wel 100 uur leek te duren, van huis naar Schiphol, inchecken en met onze nationale trots de lange vlucht naar Amerika ondergaan, de klok terugzetten, het gedoe bij customs met al die vragen, de shuttlebus naar het hotel in Downtown Manhattan, enzovoort, enzovoort. 

By admin on 28-7-2016 07:55
Een toch ultieme droom van veel vakantiegangers is rijden met een camper in de USA. Het geeft een gevoel van vrijheid om te gaan en staan waar je wilt, Amerikaan onder de Amerikanen te zijn.  Het is echter wel goed om een aantal zaken vooraf goed te bepalen. Dit voorkomt teleurstellingen tijdens de camperrondreis. Ik heb zelf diverse keren met een camper in de USA en Canada rondgereden. Hierbij wat praktische tips van mij.
By admin on 1-12-2015 16:59
Bijna iedere vakantie naar Amerika begint met een lange vliegreis. Als u tijd genoeg heeft kunt ook met een cruise gaan, dit doen echter maar zeer weinige onder ons. Dus vliegen naar Amerika. Maar naar welke stad, met welke maatschappij, wat zijn voordelen en nadelen?
By admin on 10-9-2015 11:15
Van oudsher is dit de meest bezochte toeristische bestemming in de USA. Begin jaren tachtig heb ik voor het eerst Florida bezocht. Ik vloog toen nog met Air Florida via Londen en herinner me nog dat Casey, van KC & the Sunshine Band, zo maar “in het wild” rondliep in het vliegtuig. Bij aankomst was ik, als jonge Europeaan, onder de indruk van de grote wegen, de grote auto’s en Miami en de beaches.
By admin on 21-7-2015 10:41
Een idee voor een reis naar Amerika ontstaat vaak vanuit beelden van TV/internet/social media en enthousiaste verhalen van anderen. Daarna visualiseer je jezelf met je partner of gezin, in deze nieuwe eigen virtuele toekomst. Je loopt over Times Square in New York, je voelt je een echte cowboy op de Wildcatter ranch in Texas of je fietst met je mountainbike over de Golden Gate Bridge in San Francisco. Tientallen beelden en toekomstige belevenissen schieten zo voorbij, waarbij al een stuk vakantie voorpret ontstaat. 
By admin on 2-3-2015 15:04
Voor veel vakantiegangers is de prijs van een reis bijna altijd beslissend in het koopproces. Wij krijgen dan ook vaak aanvragen waarbij gevraagd wordt naar een scherpe prijs. Als we dan een offerte hebben uitgebracht, zien we dat klanten dit vaak vergelijken met andere offertes of zelf via verschillende websites zelf hun reis proberen samen te stellen. Dit blijft in mijn optiek een bijzonder fenomeen.
By admin on 27-2-2015 15:13
Voor veel vakantiegangers die naar Amerika gaan is één van de eerste keuzes waar ze voor staan; “Gaan we met een camper of met een huurauto rondreizen?” Vooral in het westen, waar er nogal wat natuurgebieden zijn en de afstanden aanmerkelijk meer zijn als in Florida of New Engeland, speelt dit een rol. Ons wordt hierin vaak om advies gevraagd.
By admin on 4-2-2015 10:37
Een van de meest tot de verbeelding sprekende plaatjes van de USA is de Golden Gate Bridge. Stoer gelegen bij San Francisco, met twee hoge pilaren, majestueus uitstekend boven de heuvels en soeverein de baai van San Francisco overziend. Ook ik ben altijd weer onder de indruk van dit bouwwerk. Ga je er echter met de auto overheen dan duurt dit minder als een minuut en gezien de drukte kun je eigenlijk niet veel zien. 
By admin on 16-1-2015 16:19
Goodmorning Sir, how are you doing today, a coffee for you this morning? Zo begint vaak voor veel Amerika-vakantiegangers de dag. Met een grote bak iets te slappe koffie, wat bagels en creamcheese. 
In Nederland zijn we veelal gewend om bij onze hotelboeking gelijk ontbijt erbij te krijgen. In Amerika ligt dat anders.
By admin on 8-9-2014 09:38
Ja, we gaan naar New York! Het volgende moment zien we ons al op Times Square lopen. Ook ik ben al diverse keren in New York geweest. Een fascinerende stad. Vol met haastige mensen, idioot hoge gebouwen en dames die met mantelpakjes en gymschoenen haastig langslopen met de pumps in een plastic tasje in de hand.
Onlangs toegevoegd
A morning in New York
Rijden met een camper in de USA
Florida; meer dan stranden en pretparken
Het plannen van een Amerika reis is vakwerk
De prijs...
Camper of huurauto?
Doe de Golden Gate per mountainbike
Ontbijten in Amerika
Manhattan vs. Brooklyn